Стартира кампанията "Във Форма"

  10 Април 2021, 10:40     1972     0   
     


Колко често в последната година си казахте „Не съм във форма?“ А спомняте ли си нощта на 31 декември, в която си обещахте, че от 1 януари „влизам във форма?“ Колко пъти пропуснахте незабравима среща с приятели, поход в планината, морска разходка под звездите, защото „не бяхте във форма“?

Сигурни сме, че всеки от вас мечтае един ден да бъде наистина „Във форма“: да има идеалното тегло, да се храни здравословно, да спортува редовно, да се откаже от вредните навици, да си създава положителни емоции ... Изобщо, да направи така, че и тялото, и духът му да се чувстват добре. И да, сентенцията „Здрав дух в здраво тяло“ не е просто думи, а смисълът на това да бъдеш щастлив.

Убедени сме, че всеки от вас има своята „рецепта“ да бъде във форма. И точно затова сме тук –да споделим, да ви подкрепим, да вървим заедно „Във форма“. С приятел винаги е по-лесно, а с много приятели – още повече.

В следващата половин година, а и след това, ние ви подаваме ръка – заедно с любими музиканти и артисти, които ще споделят с вас малките си (и големи) тайни за това, как се поддържат във форма – и физически, и ментално. Ще споделяме и дискутираме с вас мненията на специалисти, които ще разкриват различни аспекти от здравословния начин на живот и как да постигнем така нужния ни баланс.

„Във форма“ е вашата платформа, в която можем да споделяме всичко. Да попитаме, да получим отговор, да се похвалим с постигнатото, да приемем приятелски подадена ръка за подкрепа.

И, разбира се, да се забавляваме!

Повече информация за кампанията може да намерите на www.facebook.com/vlezvuvforma

Проектът  „Във Форма“ е финансиран от “НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА МЛАДЕЖКИ ДЕЙНОСТИ ПО ЧЛ. 10А ОТ ЗАКОНА ЗА ХАЗАРТА ЗА 2021 ГОДИНА”, Направление 2, тема „Насърчаване на здравословен начин на живот“ на Министерство на младежта и спорта.