Германски лекар: който не иска ваксина, да се откаже от интензивна грижа

  22 Декември 2020, 15:49     6849     0   
     


Който не се ваксинира, да подпише декларация, че не желае интензивни грижи. Това предлага проф. Волфрам Хен, който е професор по хуманна генетика и е член на Етичния съвет към германското правителство.

Германският лекар хвърли истинска бомба, предлагайки хората, които не желаят да се ваксинират, да попълнят декларация, че няма да ползват интензивни легла и апарати за обдишване.

„Всеки, който отказва да се ваксинира, би трябвало да носи винаги със себе си писмено съгласие, че се отказва от легло в интензивно отделение в полза на други пациенти, както и от апарат за обдишване“ призовава Хен.

Той смята, че дискусията не трябва да се води от противниците на ваксини и предложи всеки, които не желае да се ваксинира, да посети интензивно отделение, за да се убеди в неистинността на конспиративните теории.

Самият той казва, че няма нищо против хората, които има притеснения и въпроси относно ваксината, но смята, че в дискусията нямат място хората, които черпят информация от непроверени онлайн източници.

„Предлагам тези алармисти да отидат в най-близката болница и да споделят конспиративните си теории с лекарите и сестрите, които току що са излезли от препълнените Ковид отделения“ казва още Хен в отвореното си писмо.