Разкажи ни за твоето любимо място в България и спечели награда от магазини Технополис. Ето как:

  13 Април 2018, 13:59     33011     0   
     


В България има красиви места с интересна история, които все още  не са  много известни. Може би само ти знаеш някоя легенда, чувал си за местен герой или красавица, за случили се чудеса. Или си научил факти от историята на твоето родно място, за които никъде не е написано.

Новата рубрика  „Моят край“ ти дава възможност да споделиш  разкази и истории за природни забележителности в България. Стани автор на рубриката и изпрати описание на видяното и наученото, снимай красотите около теб. Разкажи ни за мястото, което е останало завинаги в спомените ти. 

Всяка седмица най-интересните истории, които сме получили, ще бъдат публикувани под рубриката Моят Край на сайта и във Фейсбук. 

Всички участници ще бъдат включени в месечна томбола, а наградата е ваучер за 150лв. от магазини Технополис.

Рубриката има за цел да възроди интереса към по-малко известните или забравени забележителности на българската природа и ще продължи 12 месеца. Нека заедно да създадем нов,  интересен пътеводител на българския турист.

Вашите разкази и истории може да изпращате на email -  moyatkrai@gmail.com или чрез бутона "Изпращане на съобщение" на Фейсбук страницата на Еко Новини - www.facebook.com/ekonovini

Рубриката се осъществява с любезното съдействие на магазини Технополис.

 

Правила:

Всеки наш читател, който живее на територията на България може да вземе участие.

Победителят ще се определя с томбола на живо във Фейсбук страницата ни, в края на всеки месец. www.facebook.com/ekonovini

Наградата за всеки месечен победител е ваучер за 150лв. от магазини Технополис.

Вашите разкази и истории може да изпращате на email -  moyatkrai@gmail.com или чрез бутона "Изпращане на съобщение" на Фейсбук страницата на Еко Новини - www.facebook.com/ekonovini

Заедно с вашите разкази трябва да ни изпратите и следната информация: две имена, години, град/село, телефон за обратна връзка.

При победа, от Еко Новини ще се свържем с вас до два работни дни за информация как да получите ваучера. Ваучерите могат да се използват във всички магазини Технополис в страната. 

Инициативата ще продължи 12 месеца с пауза през месец септември.

Успех на всички!