VenZy: Движението е живот!

  28 Май 2021, 20:31     2994     0   
     


С радост споделяме част от разговора ни с VenZy, в който той ни разказа какво означава за него да бъде #ВъвФорма, каква е мотивацията зад това, а също и къде може да го открием извън сцената.

Четете по-долу:

Здрасти, VenZy! Защо е важно за теб да си във форма и как го постигаш?

- Движението е живот! С времето забелязах как все по-малко се движа, от колата в къщи и така почти всеки ден. Също така покрай пандемията нещата станаха много зле… всичко това ме мотивира да си върна формата от преди години и да се постарая да я поддържам. Захванах се доста упорито и резултатите не закъсняха. Постигам всичко това с много движение, ходене пеша, разходки с бебето, фитнес и правилно хранене. Но най-много от всичко чрез дисциплина. Това е нещо, на което все повече държа с годините и с опита, който придобивам.

Носи ли ти удоволствие физическата активност или е по-скоро задължение?

- В момента, в който започнах да тренирам редовно, неусетно забелязах как се изпарява стресът, безсънието, притесненията и като цяло емоционалният ми баланс се възстановява. Старая се да правя всичко с желание и с ентусиазъм, иначе се превръща в нещо, което те товари, вместо да те разтоварва. Правете всичко с любов и ви обещавам, ще имате успех… рано или късно!

Извън професионалните ти ангажименти, къде може да те открие човек в свободното ти време? Как обичаш да го прекарваш?

- Най-вече сред природата, обичам парковете и градинките, места с чист въздух, където мога да разхождам бебето ми и Дре, моят домашен любимец и където черпя вдъхновение. Също така гледам да прекарвам повече време в студиото, защото финализирам дебютния ми албум. Очаквайте го много скоро!

Към какъв спорт би насочил детето си след време?

- Вероятно бих му предложил бойно изкуство, най-вече заради дисциплината и самоконтрола, на които те учат те. Но в крайна сметка бих го подкрепил какъвто и спорт да избере. Определено обаче ще настоявам да има спорт, като част от ежедневието му.

Повече информация може да намерите на Фейсбук страницата на кампанията „Във Форма“ – www.facebook.com/vlezvuvforma

Проектът  „Във Форма“ е финансиран от “НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА МЛАДЕЖКИ ДЕЙНОСТИ ПО ЧЛ. 10А ОТ ЗАКОНА ЗА ХАЗАРТА ЗА 2021 ГОДИНА”, Направление 2, тема „Насърчаване на здравословен начин на живот“ на Министерство на младежта и спорта.