Волейболист предлага здравословен тен

  25 Септември 2020, 18:58     513     0   
     


С настъпването на есента все повече хора искат да запазят колкото се може по-дълго натрупания тен от лятото. За целта все по-популярна става т.нар. процедура "спрей тен". За разлика от солариумите това е безвредна за кожата техника чрез напръскване с веществото дихидроксиацетон или накратко DHA.

Човек, който е отлично запознат с възможността за изкуствен и напълно безвреден тен дори през зимата е Пламен Драгиев, сребърен медалист от Европейското първенство по волейбол за младежи през 2010 г. и син на легендарния Петьо Драгиев.

"Към този момент само аз се занимавам с подобна дейност, тъй като и други са опитвали да развиват този бизнес, но без успех", коментира за Еко Новини Драгиев, който допълва:

"Спрей тенът не е съвместим със солариума и не е нормално да се предлага в соларно студио, по простата причина че той изключва варианта за солариум. Ако човек наистина държи на здравето си, никога не би влезнал в солариум да се облъчва допълнително, защото ежедневното ни облъчване от слънчевите лъчи е достатъчно. Започнах да се занимавам с това, не защото не се предлага на друго място, а защото не вреди на организма, и на фона на всички проблеми и вируси, които има в момента, мисля, че това е най разумното решение за човек, който иска тен".

За повече информация за иновативната техника може да посетите официалните Фейсбук и Инстаграм страници - PD Spray Tan/PD Спрей Тен.