Моят край - Царево

  16 Май 2019, 17:37     6932     0   
     


Ще споделя с вас впечатленията си за най-романтичното и прекрасно място за мен.

Царево е град в Югоизточна България. Намира се в близост до град Ахтопол и стои на 70 км югоизточно от Бургас и на 170.43 км от моя град.

Град Царево е разположен на полуостров.

Бреговата ивица е много разчленена.

На юг от града се намира връх Папия с 502 m надморска височина, гледката от там към Царево и крайбрежието на Странджа е прекрасна.

Там попаднах съвсем случайно записах се на курс за готвачи през 2015 година, като отидох бях в депресия, от която това райско място ме измъкна, със своята красота, спокойствие, уют и със своите прекрасни забележителности, плаж Василико, къмпинг Нестинарка и др.

Там освен, че завърших своя курс за готвачи открих много и нови приятели, и най-вече истинската си любов, не исках да се разделям с това райско за мен място, но всяко лято го посещавам и си спомням прекрасните ми дни и лета прекарани там през последните 3 години, даже ако имах тази възможност бих живяла там, няма такава красота, плаж, красива морска градина.

Милена Славова

Ако разказът на Милена ви харесва, може да гласувате за него като харесате поста във фейсбук – https://www.facebook.com/ekonovini/posts/10155191563577583​

В рубриката "Моят Край" може да печелите награди от магазини Технополис като ни изпращате истории за вашите любими места в България. 

Ето как: www.ekonovini.bg/bg/razkazhi-ni-za-tvoeto-lyubimo-myasto-v-balgariya-i-specheli-nagrada-ot-magazini-tehnopolis-eto-kak