Моят Край се завръща!

  16 Март 2021, 20:07     4409     0   
     


Снимка: В първото издание на „Моят Край“ вдъхновяващият разказ за село Долен на Теодора Запрянова от София грабна сърцата на читателите и спечели една от големите награди.

Започва второто издание на рубриката Моят Край!

В България има красиви места с интересна история, които все още не са много известни. Може би само ти знаеш някоя легенда, чувал си за местен герой или красавица, за случили се чудеса. Или си научил факти от историята на твоето родно място, за които никъде не е написано.

Рубриката „Моят край“ ти дава възможност да споделиш разкази и истории за твоите любими забележителности в България. Стани автор в рубриката и изпрати описание на видяното и наученото, снимай красотите около теб. Разкажи ни за мястото, което е останало завинаги в спомените ти.

Всяка седмица двете най-интересните истории, които сме получили, ще бъдат публикувани под рубриката „Моят Край“ на сайта, както и във Фейсбук страницата на Еко Новини.

За да участваш в рубриката трябва да ни изпратиш своето предложение на press@ekonovini.bg или във Фейсбук страницата www.facebook.com/ekonovini.

Всички публикувани разкази ще имат шанс да спечелят голяма награда, която ще обявим на 19.03.2021г.  

Кампанията „Моят край“ се организира със съдействието на Министерството на туризма в България.